top of page
Logo Matelsker 2025.png

ENKLE PANNEBRØD

  • Liss Ann
  • 26. apr. 2021
  • 1 min lesing

Rykende ferske pannebrød smaker fantastisk som tilbehør til en rekke middags og lunsjretter. Denne superenkle oppskrift gir deg 4 stk nydelige pannebrød.

 

Porsjoner: 4 stk

Enkle pannebrød

Ingredienser


300 g hvetemel

50 g smør

185 dl helmelk

2 ts salt

Olje til steking


SLIK GJØR DU


  • Bland sammen mel og salt i en bolle.

  • Smelt smør i en kjele, tilsett melk og rør sammen.

  • Hell blandingen i bollen med mel og salt og kna det sammen et par minutter.

  • Pakk deretter deigen inn i plastfolie og la den hvile i romtemperatur i 30 minutter. Dette gjør at deigen binder seg og blir lettere å jobbe med.

  • Del deigklumpen inn i 4 deler, og kjevle de tynne og flate, ca 2 mm.

  • Varm stekepannen med litt olje i. Brødene skal stekes på ganske sterk varme, men ikke for sterk da de fort kan brenne seg. På min steketopp så holdt det med 6 - 6,5, men dette varierer veldig fra en steketopp til en annen, så prøv deg forsiktig frem.

  • Stek brødene til de får fin farge på begge sider. De skal boble litt opp.





תגובות


ruter-lang.jpg
Logo Matelsker 2025.png

Matelsker copyright 2020

bottom of page