top of page
Logo Matelsker 2025.png

RØDVINSSAUS

  • Liss Ann
  • 12. feb. 2021
  • 1 min lesing

Oppdatert: 13. feb. 2021

Deilig rødvinssaus som passer godt til rødt kjøtt.

 

Tid: 1,5 time Porsjoner: 6

Ingredienser


  • 1 stk sjalottløk , finhakket

  • 1 ts smør

  • 0,5 ts sukker

  • 2 dl rødvin

  • 3 dl oksekraft

  • salt

  • pepper

  • maizenna

 

SLIK GJØR DU

  1. Fres finhakket sjalottløk i smøret i en kjele et par minutter. Ha i sukker og fres til sukkeret smelter.

  2. Ha rødvinen i kjelen og kok til rødvinen nesten er kokt helt inn.

  3. Ha i kraften og la koke i 3-5 minutter.

  4. Smak til med salt og pepper.




Comments


ruter-lang.jpg
Logo Matelsker 2025.png

Matelsker copyright 2020

bottom of page